[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

*To*: at-l@patsy.hack.net*Subject*: Re: [AT-L] Re: SAT and the AT*From*: richards@acsworld.net (Rich Scanlon)*Date*: Sun, 6 Oct 1996 08:28:10 -500*Comments*: Authenticated sender is <richards@newsmail.acsworld.net>*Priority*: normal

> > >> Christina, > >> >23. excluding rest stops, it took juanita a total of 10 > >> >hours to hike from the base of a mountain to the top > >> >and back down again by the same path (could this be >Katahdin?). > >> > if while hiking she averaged 2 miles per hour going up and > >> >3 miles per hour going down, how many miles was it from the > >> >base to the top? > >> > >> >a)8 > >> >b)10 > >> >c)12 > >> >d)20 > >> >e)24 > >> Here's a good one for a math person... 3 thru hikers check into a hotel. The room costs $30, each hiker gave the clerk $10. The clerk discovers that the room was actually only $25, so he gives the bellhop 5 one dollar bills to return to the hikers. The bell hop can't figure out how to split the 5 bills evenly, so he keeps 2 of the dollar bills ($2) and return three dollars to the weary hikers. (one dollar to each hiker) This means each hiker has paid only $9 ($10 - $1=$9) 3 men x $9 = $27 bellhop kept $2 $27 + $2 = $29 What happened to the other dollar ???????????????? P.S. I don't know either and it is making me crazy ........ Rich Scanlon "Popster"

**Re: [AT-L] Re: [AT-L] Re: SAT and the AT***From*: Stephen Bryant <s-bryant@uchicago.edu>

- Prev by Date:
**Favorite Shelter/Stretch of Trail** - Next by Date:
**Re: hotel problem [SPOILER]** - Prev by thread:
**Favorite Shelter/Stretch of Trail** - Next by thread:
**Re: [AT-L] Re: [AT-L] Re: SAT and the AT** - Index(es):